THE AGONIST: Ανακοίνωσαν νέο album

Οι THE AGONIST ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πέμπτου studio album τους.  

Τίτλος του θα είναι “Five” κι αναμένεται στις 30 Σεπτεμβρίου μέσω της Napalm Records.

Το “Five” θα είναι το δεύτερο album της μπάντας με την τραγουδίστρια Vicky Psarakis, με το πρώτο να είναι το “Eye of Providence” του 2015.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νέο δίσκο, μέσω του lyric video για το κομμάτι “The Chain”.

Ακολουθεί το εξώφυλλο κι η tracklist του δίσκου…

01. The Moment
02. The Chain
03. The Anchor and the Sail
04. The Game
05. The Ocean
06. The Hunt
07. The Raven Eyes
08. The Wake
09. The Resurrection
10. The Villain
11. The Pursuit of Emptiness
12. The Man Who Fell to Earth
13. The Trial
14. Take Me to Church (Hozier cover) (Bonus Edition Only)