DEFILED: “Towards Inevitable Ruin”

Brutal sushi…

Με μοναδικό ιδρυτικό μέλος τον Yusuke Sumita (κιθάρα) κι έχοντας ήδη αλλάξει τρεις τραγουδιστές, οι γιαπωνέζοι μπρουταλάδες Defiled επανέρχονται με τον πέμπτο τους ολοκληρωμένο δίσκο, πέντε χρόνια μετά το “In Crisis”.

Παρότι βρίσκονται στην σκηνή από το 1993, το ντεμπούτο τους ήρθε το 1999, ενώ το μεγάλο του μπαμ, το group το έκανε το 2003, με το “Divination”, κάτι που δεν κατάφερε να επαναλάβει ο διάδοχός του κι όπως φαίνεται, ούτε η νέα τους δουλειά πρόκειται να κάνει.

Το “Towards Inevitable Ruin” είναι ωμό και τραχύ, καθόλου στιλιζαρισμένο και σχεδόν ακραία αποστασιοποιημένο από οποιαδήποτε νόρμα θα μπορούσε να τους κάνει ευρύτερα γνωστούς. Βασικά, σκεφτείτε τους Brutal Truth να κάνουν πιτζάμα πάρτι με τους Morbid Angel σε μια σπηλιά. Ενδιαφέρον εκ πρώτης όψης, αλλά αρκετά generic εν έτει 2016, δείχνοντας πως οι Defiled δεν έχουν διάθεση για εξέλιξη (παρά τα χρόνια που μεσολαβούν από την εκάστοτε δουλειά τους) κι επικεντρώνονται στο να κάνουν αυτό που γουστάρουν οι ίδιοι.

Τίμιο από τη μια, αλλά η brutal death σκηνή διαθέτει ήδη ένα κάρο κυκλοφορίες, αρκετά καλύτερες από ετούτη εδώ. Αν το “Towards Inevitable Ruin” έπεφτε στα χέρια μου μια δεκαετία (και βάλε) πριν, θα το εκτιμούσα περισσότερο.

467

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1392 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.