SARABANTE: “Poisonous Legacy”

Οι Sarabante δεν νομίζω να χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Είναι ίσως το πιο γνωστό εξαγώγιμο όνομα της εγχώριας crust/hardcore σκηνής από την εποχή που οι Skuld και Profane Existence βγάζανε κυκλοφορίες των Χειμερία Νάρκη και Αρνητική Στάση.

Το “Poisonous Legacy” συνεχίζει εκεί που έμεινε το “Remnants” του 2011 και το “Έρμαια των Καιρών” του 2013 και στα αυτιά μου οι Αθηναίοι ακούγονται όχι απλά καλύτεροι αλλά και πιο οργισμένοι από ποτέ. Σκοτεινό crust με έντονη αίσθηση της μελωδίας (neo-crust λένε κάποιοι, εγώ επιφυλάσσομαι για τον όρο) όπως έχουμε μάθει από μπάντες όπως οι Momentum, Masakari και προφανώς Tragedy και From Ashes Rise, άριστο για το είδος του και απόδειξη για ακόμα μια φορά ότι δεν υπάρχει πλέον “καλό για Ελλάδα”.

Οι φίλοι του ιδιώματος ήδη το έχουν (εκ)τιμήσει κι από τώρα το κυνηγάνε να το προσθέσουν στις δισκοθήκες τους, εγώ το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι καλό είναι να προτιμήσουμε τα τοπικά ανεξάρτητα distro για τις αγορές μας και να ρίχνουμε και κάνα φράγκο στα κουτιά στα live, άμα θέλουμε κι άλλες τέτοιες κυκλοφορίες. Τα λεφτά για να βγαίνουν δυστυχώς δεν ανθίζουν σε δέντρα.

492

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.