偏執症者: “Satyagraha”

Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια σωστή έρευνα που να εξηγεί την εμμονή των Σουηδών με τον ιαπωνικό σκληρό ήχο.

Μετά από τους japcore/cvlt metal ήρωες Syphilitic Vaginas (μεταξύ άλλων) έχουμε τώρα τους  偏執症者 (Paranoid στα ιαπωνικά) που εκδηλώνουν την λατρεία τους στο d-beat raw punk του ανατέλλοντος ήλιου.

Όσοι θεωρούν ακραίους και σκληρούς μπάντες όπως οι Exploited να μείνουν μακριά, αυτό είναι για τους άλλους πανξ, για αυτούς που γουστάρουν να παίρνει ο κώλος τους φωτιά από το feedback. Το “Satyagraha” είναι 29 λεπτά καταιγιστικού banzai hardcore με τίτλους στα ιαπωνικά (υποθέτω και στίχους) και σαφείς επιρροές από τους βασιλιάδες του wall of noise Disclose αλλά και μπάντες όπως οι Nightmare και Kriegshog (οι οποίοι είναι Ιάπωνες με σκανδιναβικό όνομα, τρέχα γύρευε) και κυκλοφόρησε αρχικά από την σουηδική D-takt and Råpunk Records το 2015 και ξανακυκλοφορεί τώρα με μεγαλύτερο τιράζ από τη Southern Lord.

Ευκαιρία όσοι το χάσανε πέρσι να το αρπάξουν τώρα γιατί θερίζει, ιδανικός δίσκος για να παίζετε στους γείτονες όταν βλέπουν “Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά”, μην ξεχάσετε να βάλετε ωτασπίδες όμως γιατί τώρα με τον ΕΟΠΥΥ θα κάνετε κάνα χρόνο να βρείτε ωριλά.

841

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.