RICHARD MARX: “Stories to Tell”

Πλάνο πρώτο: ένας Μουσικός (με κεφαλαίο το Μ…), η ακουστική του κιθάρα ή ένα πιάνο… Πλάνο δεύτερο: μία πλήρης ηλεκτρική μπάντα να συνοδεύει τον καλλιτέχνη και να αποδίδει για πρώτη φορά συνθέσεις ή συν-συνθέσεις που έγιναν επιτυχίες από άλλους καλλιτέχνες.

Σε ποιον αναφερόμαστε; Σε μία από τις πιο αισθαντικές φωνές που υπάρχουν στον pop rock χώρο, σ’ έναν καλλιτέχνη που σε όλες τις κυκλοφορίες του το κύριο γνώρισμα ήταν, είναι και θα είναι η καρδιά και η ψυχή: κυρίες και κύριοι ο Richard Marx …

Με την αυθεντικότητά του χωρίς εξωτερικά φτιασίδια παίζει και τραγουδά και υπενθυμίζει ποιο υποτίθεται ότι είναι το αποτέλεσμα της ένωσης μουσικής και ταλέντου: τραγούδια παιγμένα ακουστικά που το άκουσμα τους “φέρνει” μία γλυκιά νοσταλγία, αναμνήσεις μοναδικές για τον καθένα, από αυτά τα τραγούδια αγάπης. Ποιος ξεχνά τα: “Right Here Waiting” ή το “Hazard” και το “Angelia”;

Είναι μοναδική η ικανότητα του Richard Marx να δημιουργεί αξεπέραστα και αναλλοίωτης ωραιότητας τραγούδια… Η στίλβωση των τραγουδιών, το καλογυαλισμένο “είναι” τους, τα κάνει μοναδικά και ιδανικά για κάποιον που δεν είναι εξοικιωμένος με τον καλλιτέχνη.

Για όλους, όσους έζησαν με τους ήχους του και μεγάλο μέρος της ζωής τους είχαν για soundtrack κάποιο/α τραγούδια του Richard Marx, απλά θα ταξιδέψουν με τη μουσική “χρονομηχανή”, που μόνο χρώματα και μελωδίες προσφέρει σε αντίθεση με τη μαυρίλα ή το γκρίζο της καθημερινότητας… Χαρείτε και ζήστε… Η ζωή είναι κατάφαση. Η ζωή είναι και έχει και μουσική… Ας διαλέξουμε τουλάχιστον αυτήν εμείς….

Για την ιστορία το Track listing είναι ( οι επανεκτελέσεις σε ακουστική μορφή):

  1. Endless Summer Nights
  2. One Thing Left
  3. Hazard
  4. Over My Head
  5. Angelia
  6. Now And Forever
  7. Keep Coming Back
  8. This I Promise You
  9. Loved
  10. Should’ve Known Better
  11. Right Here Waiting

Και οι “ηλεκτρικές” επανεκτελέσεις σε τραγούδια που συνυπογράφει ως συν-συνθέτης:

  1. This I Promise You (Marx)
  2. Had Enough (Marx, Daughtry, Wade) επιτυχία με τους Lifehouse
  3. To Where You Are (Marx, Thompson)επιτυχία με τον Josh Groban
  4. On The Inside (Marx, Daughtry, Kroeger)
  5. Never Take Me Dancing (Marx)
  6. The Best Of Me (Marx, Foster, Lubbock)
  7. Everybody (Marx, Urban) no 5 στην Ευρώπη με τον Keith Urban
485