WEEKEND NACHOS: “Apology”

Μπορεί το δισκάκι των παιδιών απ’ το Σικάγο να λέγεται “Apology” αλλά δεν έχουν να απολογηθούν για τίποτα.

Από το 2004 μέχρι και φέτος που ανακοίνωσαν την διάλυση τους, έχουν καθιερωθεί σαν μια από τις πιο τίμιες και ποιοτικές μπάντες σύγχρονου crust/grind/hardcore και ότι άλλο γουστάρουνε και έχουνε βγάλει κάποια από τα πιο κλασσικά άλμπουμ του είδους.

Στο “Apology” οι Weekend Nachos μας δείχνουν ότι μπορεί να σταματάνε σαν μπάντα αλλά αυτό δεν συμβαίνει επειδή τους πέρασαν τα νεύρα, αντίθετα παραμένουν πιο οργισμένοι από ποτέ. Στα 13 κομμάτια της κυκλοφορίας φτύνουν μίσος, τσαντίλα και απογοήτευση, κοπανάνε ισοπεδωτικό crust metal  με grind και sludge διαφημιστικά διαλείμματα, φέρνουνε το φιλαράκι τους Dylan Walker των Full of Hell να βοηθήσει στο “Dust” και καταλήγουν στο ομώνυμο κομμάτι, 9 λεπτά crust/sludge με συνοδεία πιάνου, έτσι για την πουτανιά.

Όσοι έχουν ήδη επαφή με τους Weekend Nachos ξέρουν τι να περιμένουν, όσοι δεν τους ξέρουν αλλά γουστάρουν Nails, Cult Leader, Hoax και λοιπούς φασαριόζους καλά κάνουν να τους μάθουν, έστω και αργά. Το ερώτημα δεν είναι κατά πόσο το “Apology” είναι καλός δίσκος, γιατί είναι δισκάρα, το ερώτημα είναι τι θα κάνουν τώρα τα μέλη της μπάντας για να διοχετεύσουν όλη αυτή την επιθετικότητα, αν δεν κάνουν σύντομα καινούργιο συγκρότημα τους βλέπω να χρειάζονται ηρεμιστικά.

714

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.