KORN: Ετοιμάζουν τον πιο heavy δίσκο τους

Ο Brian “Head” Welch των KORN δήλωσε πως αυτός κι ο έτερος κιθαρίστας, James “Munky” Shaffer, συνεργάστηκαν όπως ποτέ ξανά κατά την διάρκεια της ηχογράφησης του επερχόμενου 12ου άλμπουμ τους.

Ο Welch επέστρεψε στο συγκρότημα πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ “The Paradigm Shift” το 2013, έχοντας φύγει το 2005. Έχοντας περάσει 3 χρόνια στον δρόμο για την στήριξη του εν λόγω άλμπουμ, υποστηρίζει πως εκείνος κι ο Shaffer βρίσκονται στα καλύτερά τους.

Δήλωσε επίσης:
“Εγώ και ο Munky έχουμε συνδεθεί με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει τόσα χρόνια. Ο τελευταίος δίσκος ήταν υπέροχος και τον λατρεύω. Το 2012 παίζοντας ένα τραγούδι μαζί τους στο φεστιβάλ “Carolina Rebellion”, ήρθαμε ξανά κοντά. Δυο βδομάδες αργότερα ήμουν στο τηλέφωνο με τον Munky κι ύστερα από λίγο καιρό ήμουν στο στούντιο μαζί τους. Έτσι, είχαμε 3 χρόνια περιοδειών για να παίζουμε μαζί, κάνοντας με τον Munky ένα μοναδικό ντουέτο. Γι’ αυτό και ο δίσκος θα είναι γεμάτος από “βαριές” κιθάρες. Και για πρώτη φορά στην καριέρα μας, ηχογραφήσαμε τις κιθάρες μας ταυτόχρονα, αντικριστά ο ένας από τον άλλο. Η ένταση στα φωνητικά του Jonathan και η μουσική δεν μοιάζουν με κανέναν δίσκο των KORN εδώ και χρόνια”.

Ο Welch πρόσθεσε ότι το, άτιτλο ακόμα, άλμπουμ – το οποίο οι KORN ελπίζουν να κυκλοφορήσουν αυτήν την χρονιά – είναι η δουλειά που όλοι οι φαν του σχήματος περιμένουν.

119