ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ LIVE MASTER – ACID DEATH – AHERUSIA – ASCENDANT PATH

Δελτίο Τύπου

ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ στο MODU, ένα νέο δυναμικό LIVE STAGE, στο Μεταξουργείο
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ

MODU
ΚΟΛΩΝΟΥ 76 & ΟΔΥΣΣΕΩΣ 4
(κοντά στην στάση του Μετρό)
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Κυριακή 8 Μαίου. Doors Open:19.00
Προπώληση: Sirens Records, Metal Era, Bowel of Noise records (Official), EAT METAL RECORDS

High Voltage Productions presents:
The US Death Metal Legends MASTER, together with ACID DEATH and AHERUSIA. Opening Act: ASCENDANT PATH

Η High Voltage Productions παρουσιάζει τους θρύλους του Αμερικανικού Death Metal, MASTER. Μαζί τους οι Tech/Prog Deathsters ACID DEATH και οι Folk/Back Metallers AHERUSIA

MASTER
Οδηγούμενοι από το μπασίστα/τραγουδιστή Paul Speckmann οι MASTER ξεκίνησαν στο Chicago των Ηνωμένων Πολιτειών το 1983. Το μουσικό τους ύφος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί Old School American Death Metal. Η μπάντα αριθμεί 12 albums με το πιο πρόσφατο με τίτλο “Epiphany Of Hate” να έχει κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου 2016 από τη Γερμανική FDA Records.
Οι MASTER έχουν στο ενεργητικό τους αμέτρητα live και περιοδείες σε όλο τον κόσμο, ενώ στο νέο τους album εμφανίζονται δυνατότεροι από κάθε άλλη φορά έχοντας να δώσουν πολλά ακόμα  στο παγκόσμιο Death Metal.

http://www.master-speckmetal.net/
https://www.facebook.com/Master-18521536017/
https://www.facebook.com/OfficialAlphaOmegaManagement

ACID DEATH
Οι Έλληνες εκπρόσωποι του Prog/Tech Death Metal διανύουν μια από τις παραγωγικότερες περιόδους τους! Έχοντας στις αποσκευές τους το πολύ επιτυχημένο πρόσφατο album τους με τίτλο “Hall Of Mirrors” από τη Γερμανική 7Hard, καθώς και τις re-mastered επανακυκλοφορίες των “Pieces Of Mankind” και “Random’s Manifest”, έχοντας πρόσφατα ολοκληρώσει την mini Ιταλική περιοδεία τους με τους βετεράνους CORONER καθώς και αρκετές εμφανίσεις επί Ελληνικού εδάφους, στις 8 Μαίου θα παρουσιάσουν ένα set από παλιά και νέα κομμάτια απόλυτα προσαρμοσμένο στις extreme απαιτήσεις της βραδιάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ACID DEATH έχουν ήδη στο ενεργητικό τους ένα Ευρωπαϊκό tour με τους MASTER (The Witch Hunt European Tour, Οκτώβριος του 2014)

www.aciddeath.net
www.facebook.com/aciddeathgr
www.youtube.com/aciddeathgr

AHERUSIA
Οι  Aherusia είναι η αντιπροσωπευτικότερη, folk metal μπάντα της ελληνικής  σκηνής. Καινοτόμοι, progressive και επικοί, με μια συνεπή χρήση της  ελληνικής, μα και της ευρύτερης προ-γρηγοριανης μουσικής παράδοσης, έχουν  κυκλοφορήσει δυο εξαιρετικά επιτυχημένα albums, εισάγοντας με το στιχουργικό τους concept έννοιες που έχουν να κάνουν με φιλοσοφικές ενατενίσεις που αποδεικνύονται σήμερα ιδιαίτερα επίκαιρες. Έτσι στο πλαίσιο των εμφανίσεών τους για την προώθηση  του As I Cross The Seas Of My Soul και λίγο πριν την κυκλοφορία του ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – Seven Principles Of How To Be Invincible, θα μοιραστούν τη σκηνή του Texas Rock club με τους Master και Acid Death στο φετινό Texas Summer Fest, με σκοπό  να παρουσιάσουν τόσο το προηγούμενο αγαπημένο υλικό τους, αλλά και ακυκλοφόρητες εκτελέσεις. HORNS UP

www.facebook.com/AHERUSIA-58143597284

Opening Act: ASCENDANT PATH
Οι Ascendant Path είναι ένα πενταμελές melodic death metal σχήμα, από την Αθήνα. Το συγκρότημα σχηματίστηκε στις αρχές του 2012 και με το τέλος του καλοκαιριού ξεκίνησε η δουλειά με τη σύνθεση του δικού τους υλικού. Η μπάντα έμεινε ανενεργή για δυο χρόνια και τώρα επιστρέφει μετά από καιρό και πάλι στη σκηνή με την κυκλοφορία του πρώτου single.

https://www.facebook.com/AscendantPath/

Κυριακή 8 Μαίου 2016, MODU ΚΟΛΩΝΟΥ 76 & ΟΔΥΣΣΕΩΣ 4
Προπώληση: 13 euros
Ταμείο: 17 euros
Doors Open: 19:00

Facebook Event: 
https://www.facebook.com/events/942549785825602/