SAMAEL: “Antigod” E.P

Αν υπολογίσουμε και το “Medieval Prophecy” του 88’ το “Antigod” είναι το 2ο E.P των Ελβετών Samael. Ταυ­τό­χρο­να το ομότιτλο κομμάτι αυτού του E.P αποτελεί το πρώτο single του ε­περ­χό­με­νου δίσκου τους το οποίο και α­να­μέ­νε­ται σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Το “Antigod” θυμίζει αμέσως το περσινό “Above”. Και τα τέσσερα νέα κομμάτια του θα μπορούσαν να βρίσκονται στην special έκδοσή του. Βέβαια δεν τίθεται θέμα έλλειψης οίστρου και δημιουργικότητας στους Samael αφού ακόμα κι έτσι αποτελεί ένα αξιοπρεπέστατο E.P. Ευχάριστη έκπληξη είναι οι live εκτελέσεις των “Slavocracy” (από το “Solar Soul” του 07’) και “Reign Of Light” (από τον ομότιτλο δίσκο που κυκλοφόρησε το 04’). Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμα δύο τραγούδια, τα “Antigod” και “Into The Pentagram”, ένα remix του πρώτου και στο κλείσιμο το Instrumental “Ten Thousand Years”. Ρυθμικά Industrial Black Metal κομμάτια φόρος τιμής στο “Passage” φτιάχνουν την ιδανική προδιάθεση για το 9ο Studio Album τους.

Πλέον οι Samael βρίσκονται στο studio για την ηχογράφηση του διαδόχου του “Above”. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι και την κυκλοφορία του, το “Antigod” μπορεί άνετα να καλύψει αυτό το κενό της αναμονής

464