MEDIA SOLUTION: “The Prelude” EP

Τα στοιχεία που συνθέτουν την παρούσα κυκλοφορία είναι τα εξής: Los Angeles, California, μούσια, μαλλιά, heavy rock /metal, Ulrich Wild, Mikey Doling.

Αναλύοντας τα ως άνω έχουμε το κουιντέτο των μαλλιάδων γενειοφόρων από το Los Angeles της ονειρικής California, οι οποίοι για το νέο τους EP αποφάσισαν να ζητήσουν τις υπηρεσίες του διεθνούς φήμης παραγωγού Wild και του, νεοχρισμένου μάλλον, παραγωγού Mikey Doling.

Ας σταθούμε λίγο στους παραγωγούς και ας προχωρήσουμε στα λοιπά παρακάτω. Ok, ο Wild είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως ο καπνιστός Snoop Dog κι ο Sting μέχρι τους Deftones, τους Static-X και τη βαρύγδουπη Otep. Αλλά μου διαφεύγει σε ποιες παραγωγές έχει εμπλακεί ο θηριώδης πρώην κιθαρίστας των Soulfly και των Snot, Mikey Doling. Εν πάση περιπτώσει, κλείνει κι αυτή η παρένθεση.

Αυτό που απομένει είναι ότι οι τριχωτοί μας φίλοι έχουν ποντάρει σε κάτι που ακροβατεί ανάμεσα σε μπάντες όπως οι Pantera και οι Hellyeah, ήχος παρωχημένος και τετριμμένος πλέον. Οι συνθέσεις δεν κάνουν καμιά ιδιαίτερη εντύπωση επί τουλάχιστον 4 συναπτά τραγούδια, μέχρι που φτάνουν στο θορυβώδες, thrashy “Turmoil” για να συνεχίσουν στο κοπιαρισμένο, από το “Old” των Machine Head, riff του “We are the Kings”.

Το αμερικάνικο όνειρο πέθανε και κάποιος πρέπει να το πει στους εν λόγω κυρίους.

462