VILLAGERS OF IOANNINA CITY: Στην υπηρεσία της παράδοσης

Ο φιλόδοξος μουσικός συγκερασμός της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και του δημοφιλούς, στη χώρα μας, stoner rock που οι Villagers of Ioannina City παρέδωσαν με το ντεμπούτο LP τους “Riza” (review) κέρδισε πολλούς φίλους, αλλά απέκτησε και πολλούς επικριτές.

Λάτρεις του κλαρίνου και της ηλεκτρικής κιθάρας οι ίδιοι κατάφεραν να έχουν στον ίδιο χώρο headbanging και τσάμικους χορούς, πειραματίστηκαν και με το ρεμπέτικο και από ότι μαθαίνουμε δεν έχουν όριο.

Πληροφορίες από το στρατόπεδο των Ηπειρωτών μαρτυρούν πως υπάρχει στα σκαριά δισκογραφική συνεργασία με την ιέρεια του δημοτικού πενταγράμμου, Φιλιώ Πυργάκη.

Η κυρία Πυργάκη δέχτηκε να συμμετέχει σε επερχόμενο νέο υλικό των VIC, μιας που όπως όλοι γνωρίζουν αγαπάει τη νεολαία και θέλει να τη φέρει όσο πιο κοντά γίνεται στην παραδοσιακή ελληνική μουσική.

Πιθανό είναι επίσης, να συνεργαστούν και την καλοκαιρινή περίοδο σε ένα από τα μεγάλα εγχώρια πανηγύρια (festival αγγλιστι).

Οι VIC θα εμφανιστούν την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Fuzz (δελτίο τύπου), μαζί με τους The Road Miles και εκπλήξεις να περιμένετε!

242