Νέα ονόματα στο Release Athens 2016!

Τρία νέα ονόματα ανακοινώθηκαν στα πλαίσια του Release Athens 2016, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού στις 1, 3, 7 και 13 Ιουνίου.

Οι Daughter θα εμφανιστούν την 1η ημέρα, 1 Ιουνίου, με headliners τους Beirut!

Η indie folk μπάντα από τη Βρετανία που γίνεται όλο και πιο γνωστή ημέρα με την ημέρα, αποτελώντας ένα από τα πιο πρόσφατα αποκτήματα της περίφημης 4AD Records, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα λίγο μετά την κυκλοφορία του 2ου album τους, “Not To Disappear”.Οι Brian Jonestown Massacre θα εμφανιστούν την 3η ημέρα, 7 Ιουνίου, με headliners την PJ Harvey και τη μπάντα της!

Αναμφίβολα το σημαντικότερο και επιδραστικότερο όνομα της ακμάζουσας psych-rock σκηνής, εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες. Ο ιδιοφυής Anton Newcombe και η πολυπληθής παρέα του, θα βρίσκονται στη σκηνή του Release Athens 2016 λίγες εβδομάδες μετά την νέα headliner συμμετοχή τους στο Levitation (πρώην Austin Psych Fest), το μεγάλο ψυχεδελικό φεστιβάλ που διοργανώνει κάθε χρόνο η Reverberation Appreciation Society των Black Angels.Οι Chinese Man θα εμφανιστούν την 2η ημέρα, 3 Ιουνίου, με headliners τον Parov Stelar και τη μπάντα του!

Η εκρηκτική κολλεκτίβα από τη Γαλλία επιστρέφει στην Αθήνα για να συνεπάρει το κοινό με τους καταιγιστικούς dub / afrobeat / baile funk / swing / jazz ήχους τους!

26