FUROR: Παρουσιάζουν το “Architect the Invisible” ζωντανά στην Αθήνα

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

FUROR new album “Architect the Invisible” live presentation
Special guests: Mindthreat, Rectifire
Στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)
Πέμπτη 17 Μαρτίου, 2016
Πόρτες: 20:30 – Έναρξη: 21:00 – Είσοδος: 6 ευρώ

Η ώρα έφτασε. Τρία χρόνια μετά από την κυκλοφορία του “Blind Faith Revolver” που επαναπροσδιόρισε τον ήχο των Furor και μετά από πολλές εμφανίσεις τους σε festivals ανά την Ελλάδα, καθώς και συναυλίες με γνωστά ονόματα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, ο Μάρτιος του 2016, βρίσκει το hardcore metal κουαρτέτο από την Αθήνα, πιο ορεξάτο από ποτέ, στον προθάλαμο της κυκλοφορίας του νέου τους full length album.

Το πολυαναμενόμενο “Architect the Invisible” εκτός από το νέο μουσικό πρόσωπο των Furor, συμπεριλαμβάνει και δύο σημαντικές guest συμμετοχές, αυτές των Ryan Kirby (των Αμερικανών Fit for a King) και Μπάμπη Παπανικολάου (Planet of Zeus), ενώ η προσθήκη της Έφης Κουφάκου (3Fold Pain) σε ρόλο μπασίστριας, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες, ώστε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια (όπως συνηθίζουν σε όλες τις ζωντανές τους εμφανίσεις) να ισοπεδώσουν το Αθηναϊκό An Club, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Η Πέμπτη 17 Μαρτίου θα αποτελέσει την ημερομηνία της ζωντανής παρουσίασης του “Architect the Invisible” στο Αθηναϊκό κοινό αλλά και μια ευκαιρία να απολαύσετε ένα από τα δυνατότερα live acts της πρωτεύουσας. Ένα ακόμη πάρτυ είναι έτοιμο να ξεκινήσει ενώ κάποιες προσευχές στον θεό Lemmy, ίσως να ευοδώσουν και να ακουστεί και κάποια διασκευή Motörhead. Ραντεβού στο An Club!

***

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι επίσης Αθηναίοι metalcore newcomers Mindthreat, γνωστοί για τα άκρως δυναμικά live shows τους, στα οποία πάντα με ακρίβεια αποδίδουν τον ήχο τους, που αποτελώντας ένα κράμα NWOSDM και μελωδικού metalcore, τους κάνει να ηχούν πότε άκρως επιθετικοί και πότε υπέρμετρα λυρικοί, με έντονη την παρουσία συναισθήματος. Μέσα στα 5 χρόνια ζωής τους έχουν εμφανιστεί σε festivals σε όλη την Ευρώπη, ανάμεσα στα οποία και το Wacken Open air 2012, ενώ έχοντας ήδη κυκλοφορήσει 3 EPs, στην παρούσα φάση βρίσκονται στη διαδικασία ετοιμασίας της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς, η οποία αναμένεται μέσα στο 2016.

***

Τη βραδιά θα ανοίξει το πενταμελές electro nu-metal σχήμα των Rectifire, σε ένα διάλειμμα από το studio, στο οποίο βρίσκονται για την παραγωγή του πρώτο τους full length album, που θα έρθει να διαδεχτεί το “Blood in Blood” EP του 2014. Μέσα στο κλίμα της βραδιάς, οι συναυλίες των Rectifire είναι γεμάτες ενέργεια. Ενέργεια, την οποιά ξέρουν πολύ καλά να μεταδίδουν στο κοινό, όπως έχουν αποδείξει σε όλες τις ζωντανές τους εμφανίσεις, με χαρακτηριστικότερη αυτή στο Schoolwave Festival του 2015. Οι Rectifire είναι ειδικοί στο να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, γεγονός που καθιστά την παρουσία σας στον χώρο του An Club από νωρίς, την Πέμπτη 17 Μαρτίου.

***

LINKS:
• Event page: www.facebook.com/events/1510596482579419
• Furor: www.facebook.com/furor.official
• Mindthreat: www.facebook.com/mindthreat
• Rectifire: www.facebook.com/Rectifire.Official
• 3P Lab: www.facebook.com/3plabgr
• An Club: www.anclub.gr | www.facebook.com/AnClubofficial

189