MAZE OF TERROR: “Ready to Kill”

Πολλά για τους εν λόγω κυρίους δε γνωρίζω, μιας και το Δελτίο Τύπου είναι άκρως λακωνικό, αλλά παραδόξως, εντελώς to the point.

Η Empire Records τσιμπάει το ντεμπούτο των Maze of Terror και το κυκλοφορεί σε ευρεία κλίμακα κι ουσιαστικά παρουσιάζει το πώς είναι να έχεις ένα moshpit μέσα στο στερεοφωνικό σου. Αλήθεια… η ατάκα “no mercy” που περιλαμβάνεται στην περιγραφή της μπάντας, είναι καθόλα λογική. Δέκα συνθέσεις γεμάτες δικασίλα, ανελέητα σολίδια και “ντου από παντού” ξυλίκι. Θα μου πεις, σιγά τα ωά, ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι είναι. Από την άλλη, οι Maze of Terror είναι τόσο χυμαδιό που (ηθελημένα φυσικά) αγγίζουν την punk αισθητική τους thrash κινήματος των ‘80s κι αυτό είναι από μόνο του ατού.

Το “Ready to Kill” είναι καταιγιστικό και σε αρπάζει από το μπατζάκι από το πρώτο κιόλας λεπτό (σε καθυστερεί λίγο η εισαγωγή, ειδάλλως θα σε έπιανε και νωρίτερα) και σου φτύνει στη μάπα αγνό και δίχως αναστολές thrash που σε τραντάζει μέχρι να φτύσεις και τα τρουκ από τη ζώνη σου. Φίλε μεταλλά και λάτρη του old school revival, τους Maze of Terror μπορείς να τους κοτσάρεις και στο τζιν γιλέκο σου με ραφτό.

455

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1401 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.