WRATHRONE: “Born Beneath”

Οι Wraththrone έρχονται από τη Φινλανδία κι επιδίδονται σε old schoold brutal death metal, με το “Born Beneath” να αποτελεί την παρθενική τους full-length δουλεία, η οποία είναι κάτι παραπάνω από καλή.

Έχοντας στο ενεργητικό τους τουλάχιστον 30 δυνατές, γερές παρουσίες σε διάφορες συναυλίες/ φεστιβάλ από το 2008 μέχρι έως το 2013 παρουσιάζοντας μας τα δυο ΕΡ τους “Burning hatred” και “Left Unburied”, αντίστοιχα, έφτασε η ώρα για αυτούς να ετοιμάσουν κάτι ολοκληρωτικό κι ώριμο. 

Συγκεκριμένα το “Born Beneath” είναι ένα δυνατό , επιθετικό old school death metal με πολλά μελωδικά στοιχεία όμως είναι δύσκολο να προσελκύσεις τις μουσικές επιρροές τους.
Το “Born Beneath” περιέχει οχτώ γρήγορα κομμάτια με ωραία groove στοιχεία στην κιθάρα, με τα “Age of Decadence” και “Eternal Salvation” να ξεχωρίζουν. Οι Wrathrone, έχουν καταφέρει να συνδυάσουν μπόλικη βία στα τύμπανα, με τις μελωδικές και συνάμα επιθετικές κιθάρες να έχουν, δημιουργώντας ένα κράμα καθόλα αρεστό στο brutal αυτί.

Εν ολίγος, το “Born Βeneath” είναι ένα δισκάκι που αξίζει να αποκτηθεί με κάθε τρόπο. Μακάρι να μας εκπλήξουν κι άλλο στο μέλλον.

471