THE CULT: 5 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το νέο τους album

Οι θρυλικοί Τhe Cult επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου. Το “Hidden City” είναι το δέκατο studio album της καριέρας τους και αποτελεί το τελευταίο μέρος της τριλογίας που ξεκίνησε το 2007 με το “Born Into This” και συνέχισε με το “Choice of Weapon” το 2012.

Ακούστε το πρώτο τους single “Hinterland”

 Το “Hidden City” είναι γεμάτο από ήχους και εικόνες που σαν θέμα έχουν την λύτρωση και την αναγέννηση. Η χαρακτηριστική φωνή του Astbury και οι λυρικοί στίχοι του σε συνδυασμό με τους κιθαριστικούς τόνους του Duffy, δημιουργούν ένα δυναμικό και απαράμιλλο περιβάλλον.

Από την «επίθεση» του εναρκτήριου κομματιού “Dark Energy”, το “Hidden City” μπαίνει πολύ γρήγορα στα σκοτεινά μονοπάτια του. Το άλμπουμ αντανακλά την αφύπνιση της συνείδησης μέσα από τον τόνο και την πολυπλοκότητά του. Όπως εξηγεί και ο ίδιος ο Astbury, «το Hidden City αποτελεί μια μεταφορά της πνευματικής ζωής μας, της οικείας εσωτερικής ζωής μας».

Το τραγούδια υπογράφουν οι Ian Astbury and Billy Duffy, ενώ την παραγωγή έχει κάνει ο Bob Rock.

 The Cult είναι Ian Astbury (vocals), Billy Duffy (guitars), John Tempesta (drums), Grant Fitzpatrick (bass), Damon Fox (keyboards + rhythm guitar).

www.cookingvinyl.com
www.thecult.us/

124