2 SMOKING BARRELS: Παίζοντας με τις "κούκλες"

Άλλαξε ο χρόνος, αλλάξανε βρακιά (έβαλαν εκείνα τα κόκκινα πρωτοχρονιάτικα), αλλά μυαλά σιγά μην άλλαζαν οι 2 Smoking Barrels.

Κάλεσαν στο στούντιο του M-word Web Radio για την πρώτη εκπομπή του χρόνου τους ταλαντούχους (καλύτερους από τα παιδιά του Rockway.gr με τίποτα) Afformance να τους κάνουν ποδαρικό (μπράβο, καλά τα καταφέρατε, εκτός από τον νέο πρόεδρο, χάσαμε και τον David) και να ευχηθούν στους Χάρη Ζερβό και Κυριάκο Παλίλη να χιλιάσουν τις ραδιοφωνικές τους σεζόν (ναι, αυτό μας έλειπε τώρα).

LINK

Φυσικά και δεν έπαιξαν ακουστικά, μετά από τη δική μας χριστουγεννιάτικη επιτυχία, κανείς δε θα έπρεπε να προσπαθήσει.

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 οι Barb Wire Dolls θα κρατήσουν ομήρους τους τριχωτούς τύπους και θα τους κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια του κοινού, λίγες μέρες πρίν διαλύσουν και πάλι το Death Disco με τη βοήθεια των Warrior Soul (δελτίο τύπου).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα! Από ξύρισμα μέχρι…όπου πάει ο νου σας!

——————-

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπάινουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr,για αυτό το λόγο δεν επετράπη στους καλεσμένους να διαγωνιστούν (δηλαδή δεν μπορούμε να μας πάρουμε συνέντευξη;). Δείτε παρακάτω.

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Και επειδή στο εξωτερικό ζουν στην άγνοια και δεν έχουν υπόψη τους τους 2 Smoking Barrels, η συνέντευξη με το Σάκη των Rotting Christ ανέβηκε στο YouTube και απέκτησε και αγγλικούς υπότιτλους. Τώρα κανείς δεν έχει δικαιολογία να μην τη δει. Οι παραβάτες θα πυροβολούνται. Οι επιζόντες θα πυροβολούνται ξανά!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

104