TUBER: Ζωντανά στο AN CLUB

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Εvacuate prods & events present: TUBER
Special act: Hypnotic Nausea / Bent By Sorrow
Doors open: 21:00, Starts 21:45 – Ticket: 8 euros

TIME TABLE:
DOORS OPEN: 21:00
Hypnotic Nausea: 21:45
Bent by Sorrow: 22:30
Tuber: 23:15

Λίγο πριν την έναρξη της πρώτης τους ευρωπαικής περιοδείας, οι Tuber επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μεγάλο show στο An Club. Με μόνη σταθερά το rock n’ roll, φλερτάρουν με την ψυχεδέλεια και τον ρομαντισμό, συνδιάζοντας την λυρικότητα με τον σκληρό ήχο και τον χορευτικό ρυθμό. Don’t miss them out, be there!

Hypnotic Nausea

Έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο concept album τους (Hypnosis) οι post-stoners Hypnotic Nausea επιστρέφουν στο An Club για να το παρουσιάσουν στην ολότητά του χρησιμοποιώντας ένα κράμα ηλεκτρικής riffολογίας και ηλεκτρονικών στοιχείων κάτω από ένα σαουντρακικό πρίσμα. Κάθε κομμάτι του Hypnosis παραλληλίζεται με ένα από τα στάδια της ύπνωσης, με σκοπό την ενδελεχή εσωτερική ανασκόπηση του ατόμου και την ψυχική του ίαση από την υπνωτισμένη κοινωνία που το ”μόλυνε”. 

Bent by Sorrow

Με την εναρξη της καινουργιας χρονιας οι Bent by Sorrow ξανχτυπανε στο ΑΝ club σε ενα σαρανταλεπτο γεματο από ψυχεδελικες μελωδιες και metal riffs, παιζοντας μας ολοκαινουργιες δημιουργιες. Εχοντας ηδη τελειωσει τις ηχογραφησεις ενός νεου και δυναμικου υλικου,θα μας δειξουν ότι κυριο χαρακτηριστικο της ζωης και του εργου τους είναι η μουσικη και η στιχουργικη ανησυχια που συνδεεται αμεσα με την φιλοσοφια και την ψυχολογια, γραφοντας για την σκεψη και την συμπεριφορα των ανθρωπων με τελικο στοχο το οφελος μιας κοινωνιας γεματη απο φως.

166