2 SMOKING BARRELS: Όλα εδώ πλερώνονται!

Καταϊδρωμένοι από τα μίλια που διένυσαν, πάνω στα απότιστα ψωριάρικα άλογα τους (ο Μανιτού να τα κάνει άλογα!), οι δύο ραδιογκρίνγκος, κάθισαν για λίγο να ξαποστάσουν πριν τη μεγάλη επιθεώρηση.

Οι The Road Miles βρέθηκαν στο στούντιο του M-word Web Radio και την εκπομπή 2 Smoking Barrels. Τα είπαν όλα και δεν άφησαν τίποτε και έτσι γλίτωσαν το μολύβι από τα καυτά εξάσφαιρα των Χάρη Ζερβό και Κυριάκο Παλίλη. Ακούστε και μόνοι σας!

LINK

Φανταστείτε πως τόσο φοβήθηκαν για τις ζωές τους που έβγαλαν (το τσαντάκι του Σπορτ Μπίλυ είχαν;) τα όργανα τους (σεμνάααα) και απέδωσαν ακουστικά το κομμάτι τους “Hey Ma”.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στην τελευταία εμφάνιση τους στο M-word Web Radio (άντε μπράβο να κάνουμε και γιορτές!), οι 2 Smoking Barrels θα δώσουν ότι χρωστάνε στους χορηγούς επικοινωνίας (οι οποίοι θα σας θυμίσουν βέβαια και τις μουσικές στιγμές του 2015 που φεύγει). Κατευθείαν από την μακρινή Αθήνα και τα πολυτελή γραφεία του Rockway.gr, ο Στέφανος Στεφανόπουλος και ο Δημήτρης Μαρσέλος, θα στήσουν τα καθάρματα στον τοίχο και θα παίξουν darts! Μην το χάσετε γιατί θα πούμε του Άη Βασίλη να μην έρθει σπίτι σας! FB Event

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα! Από ξύρισμα μέχρι…όπου πάει ο νου σας!

——————-

Εδώ και λίγες εβδομάδες οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπάινουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr. Δείτε παρακάτω.

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Πλησιάζουν οι μέρες….Όσοι και όσες ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την συλλεκτική αυτή κάσετα στείλτε στο inbox της εκπομπής 2 Smoking Barrels (Radio Show) ή στο mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tape cassette compilation produced by 2 Smoking Barrels (Radio Show) – powered by 3P Lab . More info soon…Stay tuned!!!
Nightstalker (Official) – Black Hat Bones – Solarmonkeys – Sun, Rain in Life – Mother Of Millions – we.own.the.sky – Hedvika – Sadhus (The Smokin Community)

Πείτε τα κάλαντα και ξοδέψτε τα έσοδα!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

139