PEACE KILLERS: “Peace Killers”

Οι Peace Killers από το Sacramento αποτελούνται λένε από άτομα με μεγάλη εμπειρία στην DIY punk σκηνή της Καλιφόρνια (άγνωστο ποιοι και που παίζανε) και παίζουν πρωτόλειο bluesy μέταλ με μελωδικές δισολίες στο στυλ των Thin Lizzy και Iron Maiden.

Μετάφραση: heavy rock/stoner-ίζον κυκλοφορία με σκόρπιες δισολίες. Ο κορμός της μουσικής είναι το κλασσικό αμερικάνικο revival rawk στυλ που παίζει παντού με τα γνωστά βλαχοβραχνάδα φωνητικά και riff της μεγάλης των Red Fang σχολής, απλά προσθέτουμε λίγη διπλή μελωδία στα κομμάτια για μια μπόνους δόση πουτανιάς.

Μεταξύ μας όμως δεν κάνει και μεγάλη διαφορά, ο δίσκος είναι καλούτσικος αλλά όχι κάτι ξεχωριστό και ενδεχομένως να ενδιαφέρει τους φαν του πιο συμβατικού μουσάτου heavy rock, όσοι περιμένουν όμως κάτι πιο hard rock/metal και πιο επικό, πιο κοντά στους Thin Lizzy και Maiden που αναφέρει το δελτίο τύπου, θα το βρούνε λίγο και καλύτερα να προτιμήσουν την φετινή κυκλοφορία των Valkyrie που το κάνουν πολύ καλύτερα. Μόνο για ορκισμένους φαν του είδους.

457

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.