UMADOOMA: Με τους Shattered Hope, Sadhus, Comsic Plunge, Immensity

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου το An Club θα υποδεχτεί τέσσερις doom μπάντες για ένα βαρύ και αργόσυρτο live.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Immensity. Η εξαμελής μπάντα κινείται σε ατμοσφαιρικά doom/ death μονοπάτια. Έχοντας στο ενεργητικό τους το demo του 2012 “The Lonely Aquarelle” και αναμένοντας το ντεμπούτο full length τους “The Isolation Splendour” τον Φεβρουάριο, η μπάντα θα μας παρουσιάσει κομμάτια και από τις δυο δουλειές της. Doom στο ύφος των Paradise Lost και My Dying Bride. 

Facebook: https://www.facebook.com/Immensity-250810974965150?__mref=message_bubble
Bandcamp: https://hypnoticdirgerecords.bandcamp.com/album/the-isolation-splendour

Δεύτεροι θα ανέβουν οι Cosmic Plunge. Με live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, η τετράδα από την Κρήτη θα μας παρουσιάσει κομμάτια από το ντεμπούτο τους “The Wanderers on the Face of the Earth” καθώς και νέες συνθέσεις. Αφοσιωμένοι σε έναν doom rock ήχο, με ογκώδη riff, χαμηλά κουρδίσματα και επιβλητικές φωνές. Στις live εμφανίσεις πάντα ενθουσιάζουν. 

Facebook: https://www.facebook.com/CosmicPlunge?__mref=message_bubble
Bandcamp: https://cosmicplunge.bandcamp.com/releases

Τρίτη μπάντα οι Sadhus (The Smoking Community). Sludge doom με δόσεις ψυχεδέλειας στο ομότιτλο ντεμπούτο τους. Μεγάλη συναυλιακή εμπειρία και εκρηκτικές εμφανίσεις από τους Sadhus σε ολόκληρη την Ελλάδα. Χαμηλό tempo, βαριά riff και μονολιθικές συνθέσεις στο ύφος των Electric Wizard και Sleep. Μπάντα που στα live της καταφέρνει πάντα να σε κερδίσει και δεν αφήνει τίποτα όρθιο.

Facebook: https://www.facebook.com/SadhusCommunity?__mref=message_bubble
Bandcamp: http://sadhus.bandcamp.com/

Τέταρτη και τελευταία μπάντα οι Shattered Hope. Σε funeral doom / death metal ύφος, με αρκετές live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι Shattered Hope θα παρουσιάσουν κομμάτια και από τα δύο τους full length albums, “Absence” και “Waters of Lethe”. Ψυχρές και σκοτεινές ατμόσφαιρες σε συνδυασμό με ογκώδη riff συνθέτουν τη μουσική τους. Μεγάλες συνθέσεις σε αργό tempo, που ξεδιπλώνονται σιγά σιγά και συνεπαίρνουν το κοινό. 

Official Website: www.shatteredhope.gr
Facebook: https://www.facebook.com/Shattered-Hope-54213310348/
Bandcamp: https://shatteredhope.bandcamp.com/

Doors: 19:00
Είσοδος: 7 €

107