Rollin' Dice Live @Rockwood Live Stage (op. Act. Hungry Dukes)

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Οι Rollin’ Dice κλείνουν έναν κύκλο από Live εμφανίσεις σε φεστιβάλ και σε αρκετές συναυλίες με σημαντικά ονόματα της ελληνικής rock σκηνής και επιστρέφουν δυναμικά στις 18 Δεκεμβρίου στο stage του Rockwood με τους εξαιρετικούς Hungry Dukes για μια ξεχωριστή Blues, Rock βραδιά. 

Rollin’ Dice

Οι Rollin’ Dice μετράνε τρία χρόνια παρουσίας στη rock σκηνή της Αθήνας, έχοντας συμμετάσχει σε πολλά live events σε γνωστά νυχτερινά rock stages. Μουσικά ενώνουν τις επιρροές τους από τα blues και την classic rock μέχρι και την ψυχεδέλεια της δεκαετίας του ’70, με πρότυπά τους καλλιτέχνες όπως οι Pink Floyd, Deep Purple, The Who, Led Zeppelin, Big Brother and the Holding Company κ.α. Τον Μάιο του 2013 αναδεικνύονται ως «Band of the month» από το Bunt.gr σε διαγωνισμό μεταξύ συγκροτημάτων που πραγματοποιήθηκε στο «ΤΩΡΑ Κ44». Ενάμιση χρόνο αργοτέρα μετά και από τη συμμετοχή τους στο «Music Highway Festival» στο «Κύτταρο», σταθεροποιούν το σχήμα της μπάντας και έχοντας ηχογραφήσει το πρώτο τους EP «Losing Control» συνεχίζουν την πορεία τους με live και νέες συνθέσεις. Αντώνης Καραθανασόπουλος – lead guitar & vocals Κώστας Νικολάου – Rhythm Guitar Γιάννης Ρόμπας – Bass Χρήστος Κινανι – Keyboards, Χρήστος Χλιούρας – Drums 

Facebook Page : https://www.facebook.com/Letthediceroll/

Hungry Dukes

Είμαστε ένα blues-rock ‘n roll συγκρότημα από τον Πειραιά. Το συγκρότημα σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2013. Το DIY Ep της μπάντας με τίτλο “There will be no other time” κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο τους 2014. Το Μαίο του 2015 βγήκε το Lp του συγκροτήματος με τίτλο “HUNGRY DUKES” . Τα μέλη : Nick Duke (vocals, harmonica) Stefan (lead and ruthm guitar) Thodoris (bass,guitar) Agis (drums,percussion).

Facebook Page : https://www.facebook.com/HungryDukes/timeline

Το Live ξεκινάει στις 22:30

Rockwood Athens Official
Bασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Μουσείο, Αθήνα (5 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό Βικτώρια)

Κρατήσεις: 6980762062
(+3€ μόνο στο πρώτο ποτό/μπύρα/κρασί κ.τ.λ. αντί εισόδου)

191