2 SMOKING BARRELS: Κρυμμένοι στην υπόγα

 Περί πορνό συζήτηση, με ηχητικά ντοκουμέντα, συνδέσης με Βερολίνο, οι 2 ραδιοφωνικοί κακοποιοί Χάρης Ζερβός και Κυριάκος Παλίλης, συνομώτησαν με τους Phase Reverse στη γιάφκα του M-word Web Radio.

Η εκπομπή  2 Smoking Barrels του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου ήταν μια απόλαυση για τα αυτιά με νέα κομμάτια της “αντιστροφής φάσης”, των οποίων τη θεματική μας αποκάλυψαν και μια αναδρομή στο παρελθόν της μπάντας. Ακούστε τι συνέβη παρακάτω.

LINK 

14 Νοεμβρίου, καταδιωκόμενοι από τις αρχές (και τα τέλη…κυκλοφορίας) θα κρυφτούν στο υπόγειο, παρέα με τους Hidden in the Basement, που έρχονται από τη Λάρισα για να παίξουν ακουστικά στο studio του M-word Web Radio (FB Event).

——————-

Εδώ και λίγες εβδομάδες οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπάινουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr. Δείτε παρακάτω.

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Τελικά θα προδώσω εμπιστοσύνη δίνοντας το παρακάτω video. Και έτσι, αποκαλύπτεται η αστρική συνεργασία 2 Smoking Barrels/3P Lab με το σχέδιο κατάκτησης του γαλαξία, Tape Wars.  

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

94