PAGAN’S MIND: “Full Circle- Live at Center Stage”

Οι νορβηγοί Pagan’s Mind επανέρχονται ύστερα από τέσσερα χρόνια απραξίας με μια διπλή live κυκλοφορία που καλύπτει τη 15χρονη καριέρα τους.

Έχοντας στη διάθεσή τους μονάχα πέντε studio album, το σχήμα αποφάσισε να παίξει ολόκληρο το “Celestial Entrance” ζωντανά, το οποίο εμπεριέχεται στο πρώτο cd, ενώ στο δεύτερο έχουμε μια σωρεία κομματιών από τις υπόλοιπες κυκλοφορίες, συν τη διασκευή στο “Hello Spaceboy” του David Bowie, το οποίο συναντάται και στο “God’s Equation” album του 2007, όπως και το δεκαεξάλεπτο instrumental “Full Circle”.

Το εν λόγω διπλό live όμως, δεν αποτελεί και την καλύτερη επιλογή για να μάθει κάποιος τους prog-powerάδες από τη Νορβηγία, μιας και εκ του αποτελέσματος απευθύνεται κυρίως στους ήδη fan της μπάντας, οι οποίοι από την άλλη έχουν κάθε λόγο να αποκτήσουν το “Full Circle- Live at Center Stage”, μιας και μιλάμε για μια χορταστική δουλειά που αποτελείται από 22 συνθέσεις και παρουσιάζει το group ορεξάτο και σε πλήρη φόρμα.

Αρκεί βέβαια να μην αργήσει και το επόμενο full length…

563
Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1403 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*