IMMENSITY: Συμφωνία και επίσημη κυκλοφορία του debut. Tracklist και artwork

Οι Αθηναίοι doomsters Immensity ήρθαν σε συμφωνία με την Hypnotic Dirge Records (η οποία είναι ο επίσημος διανομέας της ρωσικής Solitude Productions στη Β. Αμερική) για την κυκλοφορία του debut album τους “The Isolation Splendour” σε φυσική μορφή (CD format) που αναμένεται το Φεβρουάριο του 2016.

H εξαμελής μπάντα ατμοσφαιρικού death / doom, ιδρύθηκε στην Αθήνα από τον κιθαρίστα Ανδρέα Κελέκη. Οι Immensity κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo “The Lonely Aquarelle” το 2012 και από τότε δουλεύουν πάνω στο υλικό του full length τους. To line up αποτελούν οι Ανδρέας Κελέκης / Χρήστος Μαρκόπουλος (κιθάρες), Γιάννης Φιλιππαίος (drums), Γιώργος Κρίθαρης (μπάσο), Νόρα Κουτσούρη (keyboards) ενώ για τα φωνητικά είναι υπεύθυνος ο Λεωνίδας Χατζημιχάλης (έχει συμμετάσχει σε  μπάντες όπως οι Equal Vector, Retrospect,  Fatal Morgana, Agnosia, Imaginery). Το album έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, αλλά προς χάριν βελτίωσης, η μπάντα πήρε την απόφαση να ρεμιξαριστεί.

Το “The Isolation Splendour” περιέχει πέντε νέα τραγούδια και θα συμπεριλαμβάνει τα τραγούδια του demo, αγγίζοντας τη συνολική διάρκεια των 68 λεπτών, σε ένα δίσκο ατμοσφαιρικού όσο και μελωδικού doom / death, στα μονοπάτια των πρώιμων My Dying Bride, Paradise Lost, The Gathering και συναφών.

Το artwork είναι δουλειά του Νίκου Σταυριδάκη και το tracklisting έχει ως εξής:

1. Heartfelt Like Dying
2. Irradiance (For The Unlight)
3. The Isolation Splendour
4. The Sullen
5. Everlasting Punishment
6. Eradicate (The Pain of Remembrance)  *remastered demo track
7. Adornment                                              *remastered demo track

Μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα, στον bandcamp ιστότοπο της μπάντας.
http://hypnoticdirgerecords.bandcamp.com/album/the-isolation-splendour

189