ANASTASIO FARINI: Live “Back 2 The 80'z” 30/10/2015 @ Blue Barrel Θεσ/νίκη

Ο κιθαρίστας Anastasio Farini (του οποίου review του debut album του μπορείτε να διαβάσετε εδώ)  και το cover project του “Back 2 The 80’z”, θα ξεκινήσει μια σειρά εμφανίσεων σε φημισμένα bars της πόλης του, με πρώτη εμφάνιση στο Blue Barrel live bar την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Μεταμορφωμένοι σε full band, ο Anastasio Farini παρέα με τον Johhny V θα δώσουν ένα live show που θα κινείται στο χώρο των Classic Rock, Blues και Hard Rock με αρκετές εκπλήξεις. 

Οι “Back 2 The 80’z” είναι ένα cover project που δημιουργήθηκε πριν περίπου ενάμιση χρόνο από τον κιθαρίστα .Το playlist αποτελείται από πολύ γνωστά hits της χρυσής εποχής κυρίως των 80’s και όχι μόνο. Σε συνεργασία με διάφορους τραγουδιστές (Johnny V, Angelika Vor, George Gakis μεταξύ άλλων), οι “Back 2 The 80’z” έχουν δώσει πάνω από 150 shows στην Ελλάδα. Εμφανίζονται κυρίως ως ντουέτο παίζοντας με προηχογραφημένα drums, μπάσο και keys και live ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες. 

Για τις ανάγκες των εμφανίσεων τους στο Blue Barrel οι “Back 2 The 80’z” εμφανίζονται σαν full band, σε συνεργασία με μουσικούς της Θεσσαλονίκης όπως οι  Nestor C (drums), Κώστας Δομενικιώτης (μπάσο), Βαγγέλης “Valis” Παπαγεωργίου (keyboards) και Angelika Vor (guest – φωνητικά).

140