ARES KINGDOM: “The Unburiable Dead”

Οι Ares Kingdom, που κουβαλάνε δύο δεκαετίες εμπειρία στην πλάτη τους, μας παρουσιάζουν ένα εκπληκτικό black/ death-thrash δισκάκι.

Περιμένεις την καλύτερη ποιότητα από μια μπάντα που περιέχει δύο θρύλους του είδους, τον Chuck Keller και τον Mike Miller (ex-Order from Chaos) που μαζί με τον Alex Blume στα φωνητικά έχουν σχηματισει ένα υπέροχο τρίο.

Μετά από πέντε χρόνια διαλείμματος επέστρεψαν με ένα τρανταχτό δίσκο, το The Unburiable Dead. Στο άκουσμά του με ταρακούνησε αρκετά, ενώ από την πρώτη κιόλας νότα δείχνουν ότι δεν  έχουν ξεχάσει πως να παίζουν. Ένα άλμπουμ που περιέχει ωραία heavy metal στοιχεία, που τα έχουν ταιριάξει καταπληκτικά με τα δυνατά ριφάκια που μόνο αυτοί ξέρουν να γράφουν. Άξια αναφοράς επίσης τα σόλο που σου κόβουν την ανάσα, όπως και ο Alex Blume που μας κατεδαφίζει με την φωνάρα του. Ένας δίσκος που περιέχει ωμή thrash αγριάδα στο πρώτο μισό και μπόλικη μελωδία στο υπόλοιπο.

Οι λάτρεις του black/ death-thrash θα το λατρέψουν δεόντως. Άλλωστε, το The Unburiable Dead, είναι το καλύτερο άλμπουμ τους μέχρι τώρα.

496