JOE STUMP: “The Dark Lord Rises”

Βιρτουοζιτέ αέρας κι εξάχορδοι οργασμοί, με τα τάστα να αναστενάζουν.

66 λεπτά ινστρουμενταλιστικού παροξυσμού, που η αλήθεια είναι πως παραπέμπει σε περιόδους που το shredding είχε νόημα και Satriani/ Vai έπαιζαν μπάλα μόνοι τους. Εντάξει, άλλη φάση ο Stump βέβαια, μιας και είναι πιο πολύ της επίδειξης.

Το “The Dark Lord Rises” δε διαφέρει και πολύ με τις υπόλοιπες solo δουλειές του και το κεφάλι του γράφοντα βουίζει από τα ατέρμονο solo και τις riffοσειρές. Κακά τα ψέματα, εν έτει 2015, αυτό το στιλάκι κουράζει, μιας κι δύσκολα δίνει κάτι νέο στον ακροατή, πλην φυσικά της βιρτουοζικής υπόστασης, που κάνει άπαντες να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Το χρειάζεσαι; Αν γουστάρεις τέτοια φάση, σίγουρα. Αν σε έχει κουράσει το instrumental και τα ατελείωτα σολίδια, σφύρα αδιάφορα.

594
Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1404 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*