ZARDONIC: “Anti Hero”

Skrillex meets Slayer…

Ή τουλάχιστον, έτσι λέει το δελτίο τύπου και οκ, δεν πέφτει πολύ έξω, αν και ουσιαστικά το κράμα που παρουσιάζουν ο, εκ Βενεζουέλας, Zardonic ακουμπάει μονάχα επιδερμικά τους Slayer, μιας κι επιδίδεται περισσότερο σε μοντέρνα dubstep μονοπάτια, heavy χροιάς.

Εξ αρχής, το “Anti Hero” δεν απευθύνεται στο μέσο μεταλλά, μιας και τα μπιτάτα ρυθμικά και οι computerized σκελετοί των συνθέσεων, μονάχα αποστροφή μπορεί να του φέρουν.

Άκρως γκρουβάτο και χορευτικό το album, αλλά μεταξύ μας, άνευ ουσίας. Τα κομμάτια παραείναι μέτρια και βασίζονται αποκλειστικά στον όγκο και τη μοντέρνα προσέγγιση που διαθέτουν. Τουτέστιν, δεν προσπάθησε και πολύ ο κύριος Zardonic, αν και το μουσικό απόσταγμα που παρουσιάζει, προφανώς έχει περισσότερο στόχο τους λάτρεις της EDM σκηνής, παρά τους ροκάδες, κάτι που σημαίνει πως τα συνθετικά στάνταρ δε χρειάζεται να είναι και πολύ υψηλά.

Οι Korn στο “Path of Totality” πάντως, το έκαναν καλύτερα…

543

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.