PRAYING MANTIS: “Legacy”

Υπάρχει κανείς που να μην γνωρίζει την ύπαρξη των Praynig Mantis;

Υπάρχει κανείς που να λέει ότι ακούει Metal και να μην έχει ακούσει το “Time Tells no Lies”;

Εάν ναι, τότε καλό θα ήταν να ψάξει την ιστορία της σκληρής μουσικής και να μάθει τους εν λόγω κυρίους καθώς αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του New Wave of British Heavy Metal και μετράνε 42 χρόνια ζωής, 10 full length και πολλά single, demo και EP.

Ανανεωμένοι πλέον, με νέο τραγουδιστή και νέο ντράμερ, έρχονται και μας παρουσιάζουν την 10η ολοκληρωμένη τους δουλειά που ακούει στο όνομα “Legacy”.

Με τον φρέσκο αέρα των νέων μελών τους μας παρουσιάζουν έναν πολύ ώριμο μελωδικό Hard Rock δίσκο με κύριο χαρακτηριστικό τα πλήκτρα που δένουν αρμονικά και συναισθηματικά με το υπόλοιπο σύνολο δίνοντας έντονο χρώμα στις κιθαριστικές δισολίες που γαργαλάνε όμορφα το αυτάκι του ακροατή.

Ο νέος frontman, John Cuijpers, κολλάει ταμάμ την φωνή του σε κάθε νότα και κλίμακα του δίσκου δείχνοντας τον λόγο για τον οποίο τον επέλεξαν τα αδέρφια Tino και Chris Troy.

Το album αποτελείται από 11 καραμπινάτα Melodic Hard Rock κομμάτια που αναδύουν από τα ηχεία αρώματα, συναισθήματα, χρώματα και μελωδίες που τα καψουρεύεσαι με την πρώτη και εξωφυλλάρα εμπνευσμένη από την καλή εποχή των 80’s!

A must buy δίσκος ρε μάγκες!

551

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.