CROSSWIND: “Opposing Forces” – “Beyond”

“Strike, when the iron is hot…” είχαν πει κάποτε οι Manowar και οι θεσσαλονικείς Crosswind, αποφάσισαν να το κάνουν πράξη!

Δυο demo EP, τα οποία πολλές μπάντες θα ήθελαν να έχουν στο ενεργητικό τους, αλλά και κάποιες άλλες που θα τύχει ν’ ακούσουν το εξαιρετικό αυτό power metal, θα τους κάνει να ξυπνήσουν από το λήθαργο και το τέλμα τον τελευταίων χρόνων!

Δυναμικές μελωδίες που θα σας γνωστοποιήσουν τις καταβολές της μπάντας, από τη γερμανική και όχι μονό power σκηνή! Επικοί στίχοι, ταχύτητα, δυναμισμός και επαγγελματισμός, διακρίνει και τα δυο EP, από τη μπάντα του ελληνικού βορρά, στην οποία πέφτει το ευχάριστο άγχος, του να περιμένουμε ακόμη καλύτερες δουλειές και σύντομα ένα ολοκληρωμένο full length album! Ακούστε τα “300”, “Eye of the Storm” από το ντεμπούτο τους “Beyond” και “Nephilim Rising”, “Awakening” και τη διασκευή από Queensryche, “Walk in the Shadows” από το “Opposing Forces” και σίγουρα θα βρείτε επιτέλους τη χαμένη δύναμη που αναζητούσατε χρόνια! Τι περιμένετε.. σπαθί, αρματωσιά και αφεθείτε, ώστε να σας πάρει ο διασταυρωμένος άνεμος του βορρά…

Beyond’s Tracklist:
Eye of the storm
Virtue and Malice
300
March of the Slaves

Opposing’s Tracklist:
Nephilim Rising
Weavers of Nightmare
Awakening
Walk in the Shadows (Queensryche cover)


463