SPEEDTRAP: “Straight Shooter”

Με το “Powerdose” να ισοπεδώνει οτιδήποτε βρισκόταν επί Φιλανδικού και γενικότερα ευρωπαϊκού εδάφους οι Speedtrap βροντοφωνάζουν δυναμικά “Παρών” και έρχονται με full speed at high level για μια ακόμα ισοπέδωση!

Νέος δίσκος -ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ- υπό το όνομα “Straight Shooter” με 8 σφαίρες στην γεμιστήρα του έτοιμος για κάθε κεφάλι.

Αλήτικο και βρώμικο Heavy / Speed Metal με παντελονάτα riff γεμάτα τεστοστερόνη και αναθυμιάσεις αλκοόλ, τύμπανα που πατάνε σε όλες τις κλίμακες του πενταγράμμου με σημεία που μπορούν να σου ξεβιδώσουν κάθε σπόνδυλο του κορμιού και λαρύγγι άκρως τουμπανιασμένο και επιθετικό που το ηλεκτροσόκ μοιάζει με γαργάλημα στα αυτιά!

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τέτοια διαμάντια παρά μόνο repeat στα ηχεία.

Μου πήρε πάνω από 5 ακροάσεις για να ξεσκαλώσω και να γράψω αυτές τις αράδες και πιστέψτε με πως όποιος δεν αγοράσει αυτόν τον δίσκο του αξίζει μια σφαίρα στο κεφάλι από τον… “Straight Shooter” !

Ξύλο… Αλκοόλ… Heavy Metal…

404

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.