ULI JON ROTH: Ζωντανά ΚΑΙ στη Χαλκίδα

Ο Γερμανός θρύλος της κιθάρας συμπεριέλαβε στο πλάνο των καλοκαιρινών του εμφανίσεων στην χώρα μας και την πόλη της Χαλκίδας, όπου και θα δώσει ένα ακουστικό live το Κυριακάτικο βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου.

Ο Uli θα είναι πλαισιωμένος από τους μουσικούς Nklas Turmann (φωνητικά/κιθάρα), David Klonziski (κιθάρα) και Corvin Bahn (πλήκτρα).

Τρεις κιθάρες κι ένα πιάνο λοιπόν σε μια απόπειρα που δεν έχει προηγούμενο στην πολυετή καριέρα του Γερμανού βιρτουόζου, σε ένα show διάρκειας μεγαλύτερης των 2 ωρών με ρεπερτόριο από το πέρασμα του στους Scorpions, την προσωπική του καριέρα, αλλά και κομμάτια από μεγάλους κλασικούς όπως Mozart και Vivaldi, (επιλογές που δεν αιφνιδιάζουν τους υποψιασμένους φίλους του Roth). Πέρα από όλα αυτά όμως η παραγωγή μας ενημέρωσε πως θα ακούσουμε και κομμάτια τα οποία δεν έχει παρουσιάσει ποτέ ξανά ζωντανά ο Uli στο παρελθόν.

Η Οδός Ονείρων αποτελεί πλέον την τελευταία ανάσα της Χαλκίδας σε ότι αφορά τις ζωντανές σκηνές και πρόκειται για έναν ιδιόμορφο χώρο στην καρδιά της πόλης, στην Τσιριγώτη 6. Δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για την προπώληση εισιτηρίων. 

170