TERRACES: “Empire”

H Μελβούρνη έρχεται να μας πάει σε ένα κατάμεστο ποδοσφαιρικό punk rock γήπεδο με τους Terraces και το δεύτερο full length τους “Empire”.

Λίγο από Clash, γιορταστική street ιδεολογία και όμορφες μελωδίες σαν το “Ragged Glory” για να μας πάνε στις παλιές ένδοξες punk rock στιγμές της ιστορίας.

Δε θα βρεις κάτι το μοναδικό εδώ, αλλά σίγουρα θα σε κάνουν να χτυπήσεις το πόδι ρυθμικά στο έδαφος και θα σε βάλουν σε κλίμα “τσαμπουκά” (“Empire”) με καπνογόνα στο χέρι.

Το κουαρτέτο από την Αυστραλία, με τον Dean Tsolondres κιθαριστικό σέντερ φορ και την θυμωμένη χουλιγκανική φωνή του Gary Buckley, συνεπικουρούμενους από τον ωραίο τυμπανιστή Mark Brabbs και τον μπασίστα Stephen King (ουδεμία σχέση με τον συγγραφέα) βάζουν γκολ από τα αποδυτήρια.

Πολύ καλές οι δυνατές τους στιγμές, αλλά υπάρχουν και κάποιες ψιλο-Green Day, τις οποίες ίσως βαρεθείς, αλλά σαν αποτέλεσμα ο χαβαλές και τα gang vocals κερδίζουν την ατμόσφαιρα και η εξέδρα ανεβάζει πίεση.

Κόρνερ, κεφαλιά και γκολ στις καθυστερήσεις για τους Μελβουρναίους Terraces!

488

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2150 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.