SPIRITZ: “Perfect Sides”

Πέντε Ουκρανοί αποφάσισαν να παίξουν μοντέρνο rock. Διαλέγουν ένα όνομα-λέξη ελαφρώς ανορθόγραφη και καταφέρνουν να ετοιμάσουν ένα αξιοπρόσεκτο ντεμπούτο μέσα στο 2014.

Το “Perfect Sides” τους βοήθησε να βρουν βοήθεια στο πρόσωπο του πασίγνωστου παραγωγού ROY Z και να το ραφινάρουν.

Έτσι, έρχεται στα χέρια μου και μπορώ να πω πως είναι διασκεδαστικότατο. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί να ξεπεράσει το κατώφλι του μοναδικού.

Ξεκινάει με ένα “Last Exam” που δείχνει ότι είναι επηρεασμένοι από alternative rock μπαντες σαν τους Muse, αλλά κρατούν ένα άκρως σταθερό hard/ rock metal ύφος στο υπόλοιπο μέρος της μουσικής τους.

Η φωνή του Bobby Black είναι το δυνατό χαρτί, αν και ακουμπάει πολύ πάνω στην κληρονομιά του Marilyn Manson και συνολικά μοιάζει σαν μια πιο punk και παράλληλα, πιο alternative έκδοση των Sister Sin. H παραγωγή είναι κρυστάλλινη και βοηθάει ακόμη περισσότερο στο να καταλήγεις σε μια θετική γνώμη για το “Perfect Sides”, που διακατέχεται από πιασάρικα riffs και κολλητικά ρεφρέν μεταλλικού χαρακτήρα.

Έχουν μέλλον και θα τους λατρέψουν άνθρωποι του sleazy ήχου, αλλά δε θα σκίσω και το βρακί μου σε live τους.

847

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2113 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.