RAZOR: “Violent Restitution”/ “Shotgun Justice”/ “Open Hostility”

Ανοιξιάτικο δωράκι κυκλοφόρησε η Relapse Records καθώς αρχές Μαΐου έβγαλε στην φόρα ένα πακετάκι με τα σέα του και τα μέα του, με όλα του τα κομφόρ και τα καλούδια από μια από τις πιο θρυλικές, cult και καθαρόαιμες Thrash Metal μπάντες στο μεταλλικό στερέωμα.

Ο λόγος γίνεται για τους καναδούς Razor, οι οποίοι μετά από μια μικρή παύση την περίοδο 1992-1997, συνεχίζουν να ισοπεδώνουν ακόμα και μετά από 32 χρόνια σε οποιοδήποτε stage ανεβαίνουν πάνω και τον Νοέμβριο τους περιμένουμε και εμείς για πρώτη φορά και στην χώρα μας.

Το δωράκι της Relapse Records αποτελείται από 3 κλασικούς δίσκους, σε μορφή cd, οι οποίοι είναι τα διαμάντια του 1988 “Violent Restitution”, 1990 “Shotgun Justice” και 1991 “Open Hostility” και είναι digital remastered, με ήχο που σκοτώνει, αλλά το καλύτερο βρίσκεται στον εκάστοτε δίσκο!

Τα καλά όπως όλοι ξέρουμε βρίσκονται πάντα στο τέλος κι έτσι η Relapse Records μας δωρίζει εκτός από από μια απλή επανέκδοση και ένα σωρό από ανέκδοτα τραγούδια και εκτελέσεις demo και live κομματιών τα οποία δεν γνωρίζαμε καν την ύπαρξη τους. Λογικό είναι η ποιότητα των κομματιών αυτών να μην είναι και η καλύτερη αλλά η κίνηση αυτή της Relapse Rec. κάθε άλλο παρά άσχημη είναι.

Ένα μεγάλο δώρο από την Relapse Rec. για όλους τους μεταλλάδες και ειδικά για τις νεαρές ηλικίες οι οποίοι δεν έχουν τους συγκεκριμένους δίσκους και για αυτούς που δεν ξέρουν ακόμα τους Razor.

427

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.