DEATHHAMMER: “Evil Power”

Κύριοι, τη δισκάρα την ακούσατε; Αν όχι, σπεύσατε στο πλησιέστερο δισκάδικο και αγοράστε τη!

Το thrash ντουέτο εκ Νορβηγίας μας πλάσαρε ετούτο το τρίτο τους full length, με σκοπό να μας αναστατώσει μέχρι εκσπερμάτωσης.

Με όνομα “Evil Power” οι Νορβηγοί Deathhammer φωνάζουν παρών στα δισκογραφικά δρώμενα της Ευρώπης και μας ξηγιούνται αλήτικα, χυδαία και θυμωμένα!

Και εξηγούμαι: album με οχτώ κόμματους, με σενιαρισμένη και βρώμικη παραγωγή, κιθάρες επιθετικές και με δαιμονισμένες ριφάρες, μπάσο που συνοδεύει σαν μπράβος έτοιμος για τσαμπουκά και φωνή κατευθείαν από την κόλαση και τσιρίδες ικανές να σου προκαλέσουν σχιζοφρένεια. Βρώμικο και αλήτικο thrash metal σαν αυτό των Destruction την εποχή του “Infernal Overkill” και του “Eternal Devastation”. Κάνει τα κεφάλια να χτυπιούνται ασταμάτητα και στέλνει τους σβέρκους για ανακαίνιση, τα μαλλιά για κάψιμο και τα αυτιά για τσεκ απ!

Σαφώς ένας δίσκος που θα παίξει στις υποψηφιότητες της χρονιάς και λαχτάρα για να τους δούμε και ζωντανά σε κάποιο stage της Αθήνας.

Για τους λάτρεις των Destruction, Whiplash, Sodom, Venom, Kreator είναι ένας must buy δίσκος… καλό ξυλίκι.

546

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.