DEFEATER: Στο An Club τη Δευτέρα 22 Ιουνίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Tickets: 17e (limited presale), 20e (presale/doors)
Η προπωληση 17e, εχει ξεκινησει στο Rythm Records Εμ.Μπενακη 74,Εξαρχεια.

Special guests: Bring Back Persphone, Bow to the King

Οι Defeater είναι μια melodic hardcore μπάντα από τη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών. Έως και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει τρία full-length άλμπουμ, δύο EP και ένα single. Τα μέλη της μπάντας συνιστούν οι Derek Archambault (φωνητικά), Jay Maas (κιθάρες), Jake Woodruff (κιθάρες), Joe Longobardi (drums) and Mike Poulin (μπάσο). 

Όλες οι δισκογραφικές δουλειές της μπάντας έχουν κυκλοφορήσει μέσω των Bridge 9 Records, εκτός από το άλμπουμ ‘Travels’, το οποίο αρχικά κυκλοφόρησε μέσω των Topshelf Records, αλλά επανακυκλοφόρησε και μέσω των Bridge 9 Records. Το πιο πρόσφατο studio άλμπουμ τους με τίτλο ‘Letters Home’, κυκλοφόρησε στις 16 Ιουλίου το 2013 και κατέλαβε τη θέση 72 στο Billboard Top 200 chart, τη θέση νούμερο 1 στο vinyl chart και τη θέση νούμερο 13 στο Current Alternative Album chart. 

Η μπάντα έχει κάνει κατά καιρούς περιοδεία με τους La Dispute, τους Carpathian, τους Comeback Kid, τους Bane και τους Miles Away. Έκτος από αυτό συμμετείχαν ως support act στη συναυλία των August Burns Red το 2013. Πέρα απ’ αυτό, εμφανίστηκαν στο Hevy Music Festival 2011 και στο δεύτερο μισό της Vans’ Warped Tour 2013!

Δελτίο Τύπου: Hope Vnz (Ελπίδα Βουνζουλάκη)

Οι BRING BACK PERSEPHONE δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2006 στην Αθήνα ξεκηνόντας με ένα demo σε πιο death metal ακούσματα. Το 2010 έβγαλαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Scattering infection”. Μετα το πρώτο ep το ύφος άλλαξε σε post hardcore – melodic hardcore και το καλοκαίρι του 2014 μπήκαν στο studio για ένα διπλό project.

Τον ιανουάριο του 2015 βγήκε το πρώτο μισό με τίτλο “Years of suffering”, ενω παράλληλα μαζι με τις live εμφανίσεις και την νέα σύνθεση στο line up η μπάντα μπηκε στο στουντιο για να συνεχίσει το αλλο μισό EP με την ονομασία “REVIVAL”.

Οι Bow to the King είναι μια 6-μελής melodic hardcore μπάντα που ιδρύθηκε το 2012 από τον κιθαρίστα Bjorn και τον drummer Μitch. Μετά από μερικά live η μπάντα ξεκίνησε να ηχογραφεί το 1ο της extended play record με τίτλο ‘’To A Future Yet Unknown” το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του 2013 και είναι ακόμη διαθέσιμο μέσω iTunes,Spotify και Bandcamp. Η μπάντα τον Απρίλη του 2014, λίγο πριν ξεκινήσει να γράφει νέο υλικό, κυκλοφόρησε ένα cover για το Wrecking Ball της Miley Cyrus, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει κάποιο ταμπού ή κάποιο όριο όσον αφορά την ανάμειξη διαφορετικών μουσικών ειδών. Μέχρι σήμερα η μπάντα έχει ηχογραφήσει τον debut δίσκο της, A Circle Of Violence, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη του 2015.

101