UNLEASH THE ARCHERS: “Time Stands Still”

Τέσσερα χρόνια πέρασαν έως ότου επανέλθουν οι Unleash the Archers, με το τρίτο τους full length.

Με νέο κιθαρίστα τον Andrew Saunders, στη θέση του Brayden Dyczkowski, αλλά με ίδια λογική στον ήχο του, το σχήμα από τον Καναδά εξακολουθεί να προσπαθεί να συγκινήσει ταυτόχρονα τους “τρουίλες” και τους melodic deathsters.

Με το βάρος όμως να πέφτει περισσότερο πλέον στην κλασική μεταλλική χροιά της μουσικής τους, οι Unleash the Archers φλερτάρουν πιο πολύ με τους Judas Priest, αφήνοντας πίσω κάπως τα πιο brutal στοιχεία. Όχι πως δεν υπάρχουν, απλά δε δόθηκε ίση βαρύτητα.

Άκρως καταιγιστικό πάντως το “Time Stands Still”, το οποίο σίγουρα θα ευχαριστήσει τους powerάδες, δίχως όμως να τους εκστασιάσει. Επίσης, όμορφες μελωδίες και μια συμπαθητική Brittney Slayes στα φωνητικά, τα οποία όμως κουράζουν το γράφοντα, καθότι όχι ιδιαίτερος fan της τσιρίδας.

Καλή προσπάθεια λοιπόν από το συγκρότημα, το οποίο από το 2009 και μετά, χτίζει καριέρα.

442

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.