CHELSEA: “Saturday Night, Sunday Morning”

Όποιον λίγο σχετικό με τη μουσική να βάλω να μαντέψει τη μουσική μπορεί να παίζει ένα συγκρότημα με όνομα Chelsea θα πέσει μέσα ακόμη και αν έχει handicap στο στοίχημα ο αγώνας.

Ε ναι, καρντάσι μου, punk rock! Από εκείνο των τελών 70s, που θα άκουγαν οι φίλαθλοι της Millwall όσο θα τις έτρωγαν από το Vinnie Jones.

Και το κάνουν με αυθεντικό τρόπο, αφού είναι αυθεντική μπάντα εκείνου του κινήματος που δισκογραφούσε χωρίς παύση από το 1979 ως το 1994, όταν και έγινε μια δεκαετή παύση για ένα ακόμη album και μετά άλλη μια δεκαετία, ώσπου και συναντάμε ετούτο εδώ το συμπαθητικό δισκάκι.

Μα πέθανε το punk θα μου πεις. Πως να πεθάνει όταν υπάρχουν τραγουδάκια σαν το “Crazy Train”;

Αν σου αρέσει το αγγλικό punk, είσαι λίγο oi! και αγαπάς το ποδόσφαιρο (άσχετο, αλλά είναι ο ήχος συνυφασμένος με την κερκίδα του αθλήματος), τότε οι Chelsea δε θα σε αφήσουν αδιάφορο. Για παλαιομοδίτες όμως, γιατί οι υπόλοιποι θα νομίζουν πως τρώνε ξαναζεσταμένη σουπίτσα!

538

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.