ALCOHOLATOR: “Escape from Reality”

Δεν ξέρω τι μπίρες πίνουν εκεί στη High Roller Records αλλά τα τελευταία χρόνια βρίσκουν μπάντες διαμάντια σε όλα τα είδη του Metal.

Στο τελευταίο “τσαφ” που έκανε το κουτάκι μπύρας που άνοιξαν ξεπετάχτηκε το όνομα Alcoholator και μας ταξίδεψε μακριά στον Αμερικάνικο βορρά, στον Καναδά και συγκεκριμένα μεταξύ Κεμπέκ και Μόντρεαλ όπου το εν λόγω σχήμα φροντίζει να μεθάει και να γράφει μουσική.

Μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ τους, “Escape from Reality”, ένας τίτλος που τον καταλαβαίνεις μόνο όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση hangover.

Κλασικό αμερικάνικο Thrash Metal, Bay Areas φάσης, που αναπαράγεται από τους 3 πλέον αλκοολάτορες χωρίς βέβαια καινοτομίες και πρωτοτυπίες όσον αφορά την μουσική τους.

Μπορεί βέβαια μουσικά να μην έχει να επιδείξει τίποτα το καινούργιο αλλά είναι καθώς πρέπει λυσσαλέο, μανιασμένο και παλιομοδίτικο Thrash Metal που σε πωρώνει από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ήχος ξερός αλλά περιεκτικός και με νόημα από την μια κιθάρα, το μπάσο σε ρόλο συνοδού μιας και η μπύρα ξεροσφύρι δεν πίνεται, φωνητικά που σου παγώνουν τ’ αυτιά όπως η μπίρα το λάρυγγα και τα τύμπανα κρούουν τον κώδωνα του hangover που έρχεται οδηγώντας το σβέρκο σου σε ανελέητο headbanging και το κορμί σου σε πολλές απολαυστικές βουτιές από το εκάστοτε stage που παίζουν οι Alcholator.

Κυρίες και κύριοι ετούτος εδώ ο δίσκος αξίζει την προσοχή σας όσο και η μπίρα σας.

Εις Υγείαν…

514

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.