DEMONIC OBEDIENCE: “Morbid Supremacy of Evil”

Από τις σκοτεινές γωνίες του εγχώριου underground death metal ξεπροβάλουν οι εν λόγω κύριοι (κύριος συγκεκριμένα) Demonic Obedience.

Μια one man band, της οποίας το περσινό ντεμπούτο “Morbid Supremacy of Evil” σχημάτησε ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο μου.

Και αυτό γιατί για ακόμα μια φορά η ελληνική σκηνή δείχνει πως σφίζει από ποιότητα και ιδέες. Όπως ακριβώς και ο συγκεκριμένος δίσκος. Μια blackened death metal κυκλοφορία με τον Γιώργο Νταβέλα να ανταποκρίνεται άψογα στον ρόλο του μοναχικού συνθέτη. Με τις επιρροές του βασισμένες στην συνθετική μαεστρία των Immolation, Incantation και Dead Congregation, καταφέρνει και κάνει το “Morbid…” να αποπνέει αυτή την απόκοσμη θανατίλα που αποτελεί το πνεύμα του death ήχου. Όμορφα riff, δυνατό drumming με αρκετές groove δόσεις και ογκώδη φωνητικά που σε καταπίνουν ολόκληρο χαρακτηρίζουν και τις οχτώ συνθέσεις δημιουργώντας αυτή τη γεμάτη κυκλοφορία.

Δώστε βάση απανταχού ντεθάδες γιατί εδώ πέρα παίζει πολύ δυνατό σκηνικό. Και αν δεν σας έπεισα ακούστε τα “Morbid Seed Alive” , “Led to Live In Darkness” ,”An Impurity’s Consequense “ και “Three – Headed God” και σίγουρα θα με νιώσετε. Αν και νομίζω πως από το εξώφυλλο και μόνο το χέρι θα πάει αυτόματα στο play.

Support the Undying Spirit of Death Metal!!!

557

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*