TRAUMATOMY/ EMBRYECTOMY/ CEREBRAL PARALYSIS : “Realm of Endless Massacre” Split CD

Εντάξει νομίζω πως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα από την αρχή. 

Εξωφυλλάρα γεμάτη διαμελισμούς που στάζει αίμα και μίσος και logo που το… αμάθητο μάτι δεν διαβάζει ούτε με μικροσκόπιο. Ε ναι ρε παιδιά. Η φάση είναι καθαρό slam brutal death metal. Και όταν έχουμε να κάνουμε με την συνεργασία τριών μπαντάρων του ιδιώματος τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ιδανικά.

Το split ανοίγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι διεθνείς (Ιαπωνία, Ρωσία) Traumatomy. Γνωστοί στους φαν του ήχου, συνεχίζουν να παίρνουν κεφάλια με δύο καινούρια κομμάτια ατόφιου slam brutal death με το “Atonement By Self – Dismemberment” να ξεχωρίζει εύκολα με αυτές τις ρυθμικές του αλλαγές να διώχνουν τα άλατα από τον σβέρκο σε μηδέν χρόνο.

Και συνεχίζουμε εντός συνόρων με την πιο νεοσύστατη μπάντα του split, τους δικούς μας Embryectomy. Και πραγματικά χωρίς κανέναν συναισθηματισμό για το γεγονός οτι είναι Έλληνες (αν και δε γίνεται να μην νιώσεις περήφανος για τα παιδιά) ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα περισσότερο και από τις άλλες δύο μπάντες. Επηρεασμένοι βέβαια από μαστόρια του ήχου όπως οι παραπάνω, οι Cephalotripsy, οι Epicardiectomy και oι Cerebral Incubation, μας πετάνε στην μάπα τρείς κομματάρες σκληρού και καθαρού slam που σε καθηλώνουν με τους απαραίτητους φυσικά τίτλους ( όπως ο καινούριος τους κόμματος “Chainsaw Laceration of Aborted Remains”). Είναι και αυτά τα φωνητικά τους όμως που σε κάνουν να απορείς πως γίνεται να παράγονται από άνθρωπο. Πραγματικά εξαιρετικοί και είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα μας απασχολήσουν φούλ.

Και κλείνουμε με μια ακόμη διεθνή μπάντα (Ρωσία, Ιταλία) τους Cerebral Paralysis. Οι οποίοι τάραξαν τα νερά μας ( οτι δεν ήταν ήδη ταραγμένα ας πούμε) ένα χρόνο πρίν με το ισοπεδωτικό ντεμπούτο τους “Cycles of Evisceration”. Tρία κομμάτια και από αυτούς που συνεχίζουν στο ίδιο ύφος της μπάντας και ακούγονται λίγο πιο groovy από αυτά των δύο προηγούμενων. Επιπλέον δείχνουν να δίνουν περισσότερη έμφαση στις κιθάρες ( riff, γυρίσματα) και κομμάτια όπως το “Humiliation Machine” αποτελούν το τέλειο παράδειγμα και το καταλληλότερο κλείσιμο για το split.

Μέσα από το “Realm of Endless Massacre” πέρα από το οτι απολαμβάνεις το αληθινό slam brutal death που γουστάρουμε τόσο, έρχεσαι και σε επαφή με τρείς νέες μπάντες που αποτελούν ολοφάνερα το μέλλον του συγκεκριμένου είδους. Οχτώ κομματάρες που συνοδεύουν τέλεια το σούβλισμα του αρνιού. Και οχι μόνο.
ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΣΛΑΜΙΔΙΑ!!!

600