SKELETON BIRTH: “WAR DIARY”

Έντονη death metal-ική αρχή με δίκαση και τούπα τούπα ώσπου μπαίνει δυνατά μια φωνή που γειτνιάζει επικίνδυνα του Tom Araya.

Thrash metal που έχει σαν εικόνισμα τους Slayer, Testament και Kreator, παίζουν οι Σουηδοί Skeleton Birth με μια παραγωγή που υπογράφει ο Jocke Skog των Clawfinger και συνδυάζει την πολύ καλή παραγωγή με την άψογη τεχνική των μουσικών.

Αλλά παραμένει κάτι που έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές και δεν είναι αρκετό για να ξεχωρίσει στις εκατοντάδες παρόμοιες κυκλοφορίες που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια.

Η θεματολογία είναι πολεμική με εμπειρίες ανθρώπων που πέρασαν από το Αφγανιστάν και περιέχει και Guest κιθαριστικές εμφανίσεις των Hulkoff (Raubtier) και Simon Johansson (Wolf).

Κομμάτια σαν τα “Human Sacrifice” είναι ικανά να δημιουργήσουν wall of death και γερά pits, αλλά όχι αρκετά για να βάλουν τους Skeleton Birth σε τροχιά τεράστιας επιτυχίας.

Εγώ την Τ.Α.Π. μου δεν την ξαναβάζω στο λαιμό. Βρείτε τα μόνοι σας με τον εχθρό!

469

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.