BENIGHTED: “Brutalive the Sick”

Αρχικά να πω πως Benighted καραγουστάρω του κερατά. Και αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, περνάω στο review.

Oι Benighted γιορτάζοντας τα 15 χρόνια συνεχόμενου grind/ brutal death μακελειού αποφάσισαν να μας κάνουν το καλύτερο δώρο και ειδικά για αυτούς που δεν τους έχουμε δει ποτέ ζωντανά. Το πρώτο τους live album μαζί με dvd, ηχογραφημένο στις εννιά Αυγούστου του 2014 στο Sylak Open Air στη γεννετειρά τους Γαλλία στα πλαίσια της περιοδείας του καταπληκτικού “Carnivore Sublime”.

Mια σαρωτική εμφάνιση για ακόμα μια φορά από την μπάντα μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό και με έναν ήχο αλφάδι. Τα πάντα είναι ευδιάκριτα από το ισοπεδωτικό drumming, τις riffάρες και τα απάνθρωπα φωνητικά του Julien Truchan (ο άνθρωπος είναι πραγματικό κτήνος) μέχρι τις ιαχές του λυσσασμένου κοινού.  Ένα best of setlist με 13 κομματάρες με ορισμένες από αυτές να είναι κάτι παραπάνω από ιδανικές για live εμφανίσεις όπως τα  Let the Blood Spill Between My Broken Teeth”, “Collapse”, “Experience Your Flesh”, “Prey”, “Slaughter/ Suicide” και “Slut”. Μια εμφάνιση που αποτυπώνει πεντακάθαρα την πώρωση, την ενέργεια και το χαμό που βγάζουν οι Benighted και επί σκηνής.

Το “Brutalive the Sick” ήρθε ακριβώς την στιγμή που έπρεπε. Ήταν κάτι που θέλαμε από αυτούς και τώρα μπορούμε να το απολαμβάνουμε κάθε ώρα και στιγμή. Ένα από τα καλύτερα live album που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια.

Σαν μια συναυλία στο γαλατικό χωριό. Bree με γαλλική φινέτσα. ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!!!!!

481