NOCTURNALIA: “Above Below Within”

Και ιδού το πρόβλημα με τη revival σκηνή…

Σκάνε μπάντες όπως οι Nocturnalia, κοτσάρουν την ταμπέλα του ψυχεδελικού rock, ακολουθούν όλες τις πεπατημένες του είδους και θαρρούν πως θα γίνουν το next big thing.

Όχι φίλοι μου… Παρότι Σουηδοί (τουτέστιν, με σωστές μουσικές ρίζες), δε μου λέτε τίποτα. Δε λέω, έχετε ασχοληθεί γενικά, αλλά το αποτέλεσμα είναι στείρο και στην πλειοψηφία του ανέμπνευστο.

Εξαιρέσεις αποτελούν μονάχα τα “Lady of the Woods” και “Sing to Sleep My Soul”.

Οι Nocrutnalia δεν προσφέρουν τίποτα καινούργιο. Αναμασούν συνταγές που έχουν ακολουθήσει πολλοί άλλοι καλύτερα. Με στο στανιό προσπαθούν  να ακουστούν παλιακοί με τραγούδια που δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο να πουν. Μέτρια προσπάθεια, αλλά κρίνοντας από τις δύο καλές στιγμές του “Above Below Within”, με περιθώρια εξέλιξης.

455

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1392 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.