THUNDER: “Wonder Days”

Λίγες είναι οι μπάντες που ακουμπάνε τον όρο Hard Rock και η μουσική τους ταυτίζεται απόλυτα σε αυτό και οι Βρετανικής καταγωγής Thunder μετά από τουλάχιστον 25 χρόνια καριέρας έρχονται να μας το επιβεβαιώσουν με ένα ολοκαίνουργιο album που ακούει στο όνομα “Wonder Days”.

Hard Rock δίσκος, βγαλμένος από τα 70’s, με ακριβό γούστο θα έλεγα και τονίζοντας το “ακριβό” εννοώ ότι ποιοτικά είναι πολλά level πάνω. Εμφανώς οι επιρροές των Thunder είναι από την εποχή των 70’s τότε που οι Led Zeppelin, οι Deep Purple, οι AC/DC και ήταν τα must της εποχής και κυριαρχούσαν στα μουσικά δρώμενα.

Δίσκος γεμάτος παιχνιδιάρικα κομμάτια με σαγηνευτικά riff που πιάνουν το αυτί σου από το τύμπανο αλλά και κομμάτια που πατάνε γερά πάνω στα μονοπάτια του Heavy Rock δίνοντάς του όγκο και βάθος. Δεν λείπει βέβαια και το rock n roll στοιχείο που φαίνεται και στο κομμάτι “I Love the Weekend” προσθέτοντας πικάντικες πινελιές με διάθεση για πάρτι.

Σαφώς ολοκληρωμένος δίσκος, μεστός και με προσωπικότητα που ήδη κάνει τις βόλτες του στα δισκοπωλεία και θα πρέπει να σουλατσάρει και στις προσωπικές μας δισκοθήκες.

500

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.