BLML: Ακούστε το καινούργιο τους κομμάτι

Οι BLML (aka Blackmail), ένα από τα σημαντικότερα σχήματα της ελληνικής rock underground σκηνής, επιστρέφουν με το δεύτερο πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους με τίτλο “Panopticon”

Τρία σχεδόν χρόνια μετά την κυκλοφορία του εκπληκτικού “The Gift” το οποίο αποτέλεσε μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις για την εγχώρια μουσική σκηνή και δημιούργησε πολλές προσδοκίες για αυτό που θα το ακολουθούσε, οι BLML μας παρουσιάζουν την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά.                                                                        

Στο Panopticon οι BLML συνεχίζουν να ανακατεύουν μία σειρά από διαφορετικές μουσικές επιρροές δημιουργώντας το δικό τους χαρακτηριστικό post phychedelic ήχο. Δυνατά κιθαριστικά riffs, tribal beats στα ντραμς, στιβαρές μπασογραμμές  και φυσικά η ιδιαίτερη ερμηνεία του Γιώργου Καρανικόλα, μέλους των θρυλικών Last Drive, πρωταγωνιστούν στα 9 κομμάτια του LP.

Το Panopticon κυκλοφορεί από την Urban Sounds σε βινύλιο (210gr.) και περιορισμένο αριθμό 250 αντιτύπων ενώ στην έκδοση περιέχεται και CD με δύο επιπλέον remixes. Tην ψηφιακή διανομή έχει αναλάβει η 14music.

Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την live παρουσίαση του LP.

100