KOVACS: Οι προγραμματισμένες συναυλίες της μεταφέρονται σε νέες ημερομηνίες

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Από την διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για τις συναυλίες της Kovacs σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  αποτέλεσμα της οποίας ήταν η συναυλία της Αθήνας να γίνει Sold Out, μεταφέρουμε τις συναυλίες σε νέες ημερομηνίες.
Συγκεκριμένα: η  συναυλία της Αθήνας θα διεξαχθεί Παρασκευή 24 Απριλίου σε νέο μεγαλύτερο χώρο, στο Βοτανικό Live Stage, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε την πολύ μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό που δεν κατάφερε να προμηθευτεί εγκαίρως τα εισιτήρια του και της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 25 Απριλίου στο Principal Club Theatre.

Στις νέες ημερομηνίες και στους νέους χώρους θα μπορέσουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί το ολοκληρωμένο άλμπουμ της Kovacs που θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου 2015!
Τα επιπλέον εισιτήρια μετά το sold Out για τη συναυλία στον Βοτανικό θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στο Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608 366
Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας, τα οποία θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας για τις συναυλίες στις νέες ημερομηνίες.

Η εξαργύρωση εισιτηρίων για όσους κατόχους εισιτηρίων το επιθυμούν θα γίνετε από τα σημεία αγοράς τους από την Δευτέρα 23/2 έως την Παρασκευή 27/2.

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση 18 ευρώ
Στο ΤΑΜΕΙΟ την ημέρα της συναυλίας 23 ευρώ

166