BITCH QUEENS: “Kill Your Friends”

“A high-energy live show, in-your-face riffs and a “fuck you” attitude—any questions!?”

Just one dear… What the fuck???

Αυτές οι άνευ λόγου επευφημίες να απουσίαζαν από τα Δελτία Τύπου και ο κόσμος θα ήταν πραγματικά πιο λειτουργικός.

Λοιπόν, οι Bitch Queens όντως έχουν ενέργεια, αλλά συνάμα διαθέτουν χιλιοπαιγμένα riff (της πλάκας γενικά) και ένα “attitude” που θα έκανε τον Axl Rose και τον Sebastian Bach να γελούν για μέρες.

Συνθετικά, σκεφτείτε τους Ramones, σε μια πιο sleazy εκδοχή και πάνω κάτω θα καταλάβετε πόσο αχρείαστοι είναι οι Bitch Queens

Και επειδή το Δελτίο Τύπου δε σταματά να με εξοργίζει, το “Kill Your Friends” προτείνεται σε fans των Turbonegro, των Backyard Babies και των Hellacopters! Σκίστε τα καλτσόν σας και βάλτε τους φωτιά!

Από το μεγαλοπρεπές μου φτυάρι γλιτώνει μονάχα το “That Girl”… Ναι, ένα μονάχα κομμάτι από τα δώδεκα του δίσκου… Διότι το “Kill Your Friends” είναι πιο βαρετό και από το προεκλογικό σποτάκι του Σαμαρά!

Over and out, bitch…

394

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.